NTENT="IR" />
کلارآباد دات کام |
نحوه مواجهه نظام با سران فتنه/از اتمام حجت رهبر تا بی توجهی به هشدار و ادامه فتنه گری/چرایی مخالفت با توبه سران فتنهفتنه سال 88 پدیده سیاسی منفی خاصی بود که در جریانات و حوادث سالهای پس از انقلاب اتفاق افتاد؛ چرا که این حادثه در بستر انتخاباتی شکل گرفت.
تهران پرس | حوادث تلخ و دردناک پس از انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری، چنان لطمات جبران ناپذیری را بر نظام اسلامی وارد کرده که بازسازی و بازگشت به وضع مطلوب نیازمند هزینه های زیادی است. پیش از این اگرچه حوادثی نظیر آشوبهای موردی و مقطعی قزوین و مشهد و اسلامشهر در کشور به وقوع پیوسته بود، اما محدودیت و ریشههای اقتصادی و اجتماعی آنها سبب شده بود که به سرعت مهار شوند. اگرچه همین حوادث نیز واجد پیامهای خاصی برای دولتمردان وقت برای بازنگری و یا تغییر برنامه اقتصادی و اجتماعی بودند. فتنه سال 88 با فتنه تیر ماه 78 هم متفاوت بود؛ چرا که آن حادثه نیز محدود و خاستگاه آن برخی گروهها واحزاب و تشکلهای دانشجویی بودند و البته آن آشوب نیز پایگاه اجتماعی پیدا نکرد و در همان روزهای آغازین به دلیل بروز اختلاف نظر میان گروههای سیاسی حامی و در نوع و نحوه ادامه تحرکات و البته به دلیل حضور حماسی مردم در روز 23تیرماه سال 78 مهار شد. ادامه مطلب... [ چهارشنبه 94/10/2 ] [ 12:16 عصر ] [ م.ص ]
[ نظر ]
پیامبر (ص)، از زنانی نام میبرد که لباس بر تن دارند، امّا گویا برهنهاند و در میان مردم، به صورت تحریک کنندهای راه میروند. جالب این که این گروه اهل نماز و مسجد نیز هستند. رسول خدا میفرماید: «در پایان امّت من، مردنماهایی هستند که سوار بر وسایل نقلیّه خود شده، جلوی مساجد پیاده میشوند. زنان اینان پوشیدههای برهنه هستند که موهایشان برآمده است؛ اینها زنان نفرین شدهاند. ![]() لباس فراتر از یک نیاز طبیعی در زندگی انسان، امروزه بعنوان نمادی از فرهنگ جامعه محسوب می شود. لباس علاوه بر کارکردهای فردی، پیامدهای اجتماعی گسترده و عمیقی نیز به همراه داشته و در میان افراد جامعه نوعی منزلت و شخصیت اجتماعی را بوجود می آورد و در ابعاد منفی ایجاد تفاخر و چشم و هم چشمی می کند. ادامه مطلب... |
![]() |
آقای عراقچی, در خصوص نقض توافقنامه بین المللی برجام، باید گفت در حالی که آمریکا به امضای کشورش پای قطعنامه شورای امنیت و همچنین قراداد رسمی کشورش در مذاکرات 5+1 با ایران، احترام نگذاشت چطور توقع دارید به امضای پای یک نامه وزیر امورخارجه اش احترام بگذارد آنهم در حالی که هیچ الزام بین المللی برای این اقدام وجود ندارد.
![]() |
مطابق خاطرات هاشمی رفسنجانی، وی به همراه خانواده، بارها برای تفریح و استراحت به کاخها و ساختمانهای مجلل و لوکس شاه سابق میرفتند.
به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری فارس، سایت مشرق نوشت: هاشمی رفسنجانی در کتاب خاطراتش و در چندین جای، به استفاده از کاخها و ساختمانهای شاه سابق برای تفریح در دوران انقلاب اشاره میکند.
در خاطرات سال 1362 هاشمی رفسنجانی چنین میخوانیم:
دوشنبه اول فروردین 1362: ...امام نیز سخنرانی مبسوطی در مذمت قشر مستکبر و کاخنشین و تعریف از کوخنشینان کردند... این سخنان به نفع مواضع ما و مجلس است. با آقای موسوی اردبیلی قرار گذاشتیم که برای استراحت دو سه روزی مسافرت کنیم...[1] ادامه مطلب...
20 قانونگذار آمریکا در نامهای به وزیر خارجه این کشور تأکید کردند قانون محدودیت روادید برای سفرکنندگان به ایران لازمالاجراست.
20 نماینده کنگره آمریکا، روز سهشنبه در نامهای به جان کری، وزیر خارجه آمریکا، وعدههای اخیر او به محمد جواد ظریف، همتای ایرانیاش را به باد انتقاد گرفتند.
باراک اوباما رئیسجمهور آمریکا روز جمعه قانونی را امضا کرد که با اجرای آن، اتباع 38 کشور عمدتا اروپایی در صورتی که به ایران و چند کشور دیگر سفر کنند، باید برای ورود به آمریکا ویزا بگیرند در حالی که پیش از آن، از گرفتن ویزای آمریکا معاف بودند. ادامه مطلب...
نمایندگان کنگره آمریکا در حال بررسی دو طرحی هستند که هدف از آنها افزایش فشار اقتصادی بر سپاه پاسداران به بهانه «حمایت از تروریسم» و «نقض حقوق بشر» است.
در ادامه طرحهای ضدایرانی مطرح شده در کنگره آمریکا پس از آغاز اجرای تعهدات ایران ذیل برنامه جامع اقدام مشترک، در روزهای اخیر باز هم دو طرح جدید علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مجلس نمایندگان آمریکا ارائه شده است.
پیش از این مقامات آمریکایی گفته بودند که قصد دارند پس از توافق هستهای فشار را بر متحدان فعالیتهای منطقهای ایران افزایش دهند. به نظر میرسد با آغاز اقدامات بیبازگشت ایران در زمینه هستهای، این سناریو کلید خورده است.
![]() |
51 نفر از نمایندگان مجلس در نامهای به رئیسجمهور درباره مصوبه اخیر نمایندگان آمریکا و تأیید رئیسجمهوری این کشور مبنی بر ممنوعیت ورود تجار و مسافران 38 کشور دنیا به 4 کشور ایران، عراق، سوریه و سودان، انتقاد کردند.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، 51 نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی طی نامهای به حسن روحانی رئیسجمهور نسبت به مصوبه اخیر نمایندگان آمریکا و تایید آن از سوی رئیسجمهور آمریکا مبنی بر ممنوعیت ورود تجار و دیگر مسافران 38 کشور دنیا به 4 کشور ایران، عراق، سوریه و سودان انتقاد کردند و این مصوبه را مخالف صریح مواد 28 و 29 برجام و ماده 3 مصوبه اخیر مجلس در مورد برجام دانستند.
بسماللهالرحمنالرحیم
جناب آقای دکتر روحانی
رئیسجمهور محترم
با سلام، پس از برجام نکات مهمی رخ داده که با عزت و منافع ملت سازگار نیست؛ برخی از آنها به قرار زیر است: ادامه مطلب...